JOOGA


 FLOW

 Flow on dynaaminen joogatyyli, joka koostuu virtaavasti etenevistä asana- liikesarjoista. Harjoitus vahvistaa ja lisää liikkuvuutta. Flow tunnilla saat myös olla luova ja tehdä sellaista liikettä joka kehossasi tuntuu hyvältä juuri kyseisenä päivänä. Annan asanoista useampia vaihtoehtoja joista voit löytää itsellesi juuri sen sopivimman.

YIN 

Yin-joogassa pyritään pitkäkestoisilla asanoilla vaikuttamaan kehon syvimpiin kudoksiin. Harjoitus lisää kehon ja mielen liikkuvuutta, palauttaa ja rentouttaa. Harjoitus saattaa usein haastaa levottoman mielen ja kehon olemaan läsnä vain tässä hetkessä. Yin-harjoituksessa voit antaa kehon ja mielen laskeutua syvään rentoutumisen ja olemisen tilaan.

YOGA NIDRA

Jooga Nidra on ohjattu rentoutus- ja meditaatioharjoitus, jossa on tarkoitus pysyä hereillä ja tietoisena koko harjoituksen ajan. Kuljemme tietoisuuden tasojen läpi, kulkien kohti vaivattomuuden ja rentouden tilaa. Jooga Nidra lievittää stressiä ja parantaa palautumista. Tulet tietoisemmaksi kehostasi, mielestäsi ja hengityksestäsi.